+36 20 333 2220 farkas@litkeysailing.hu

Litkey Farkas több mint 20 éve rendez tematikus vitorlás versenyeket, meghatározott iparágak, piaci szegmensek szereplői számára.
Az első ilyen eseményt 1997-ben, a pénzügyi piac szereplői számára rendezte meg Bankár Kupa néven, melynek kifejezett célja – amellett, hogy egy vitorlás rendezvény keretein belül, kötetlen formában összehozza a pénzpiaci szereplőket – az volt, hogy potenciális, későbbi vitorlázókkal megismertesse ezt a csodálatos sportágat, közelebb hozva azt olyan emberek számára, akik ezt követően a sportág élvezőivé, támogatóivá válhatnak majd.

Litkey Farkas az elsők között volt, aki felismerte a vitorlázókban rejlő üzleti erőt, mely kiváló marketing célpont számos vállalkozás számára.

A rendezvények sora azóta kiegészült az informatikai piac szereplői számára rendezett Infocomm Kupával, az orvosok, fogorvosok és gyógyszerészek számára meghirdetett Doktor, illetve Dentál Regattával, az autóipar szereplőinek szánt Gépjármű Regattával, a hazai építőipar résztvevőinek rendezett Ingatlan Regattával és sok más, célzott piacnak szánt, szakmai rendezvénnyel.

A rendezvények napjainkra már az érintett iparágak üzleti életének kikerülhetetlen eseményeivé váltak, melyek szponzorálása éppen olyan kifizetődő, mint az azokon való részvétel.

Dátum: 2018.05.26.

Meghívó: Uniqa meghívó

 

Dátum: 2018.06.02.

Meghívó: litkey_bankarmeghivo18

Weboldal: https://www.facebook.com/GeneraliBankarKupa/

Támogatók:

     

      

        

Dátum: 2018.06.16.

Meghívó:

Weboldal: http://pharmakupa-doktorregatta.hu/  http://dentalregatta.hu/

Dátum: 2018. 09. 14.