+36 20 333 2220 farkas@litkeysailing.hu

Hajókötelek

Széles választékkal és folyamatos akciókkal várjuk webáruházunkban!

Tradíció és fejlődés több, mint 50 éve

Az olasz Cavalieri kötélgyár 1962 óta készít minőségi köteleket szintetikus alapanyagokból különböző felhasználásra. A vitorlázásban előforduló összes kötélfajta megtalálható a választékban, a klasszikus kikötőkötelektől a legkényesebb igényeket is kielégítő, versenyzők által használt kötelekig. A jelenleg is az alapító család tulajdonában és vezetésével működő cég naponta több százezer méter kötelet készít. Szakértelmének és folyamatos technológiai fejlesztéseinek köszönhetően a Cavalieri kötélgyár egyike az iparág vezető szereplőinek a világon.A fentiek, továbbá a rugalmas gyártási folyamat, a gyors szállítási határidők és a fejlett minőségbiztosítási rendszer egyaránt hozzájárulnak ahhoz, hogy büszkén forgalmazzuk Magyarországon a Cavalieri köteleket.

Szolgáltatásaink

  • fuxolás
  • biztonsági állapotfelmérés
  • tuning felmérés

Széles választék

Kínálatunkban egyaránt megtalálhatók a klasszikus kikötő- és horgonykötelek, továbbá a túrázáshoz, versenyzéshez használandó felhúzó és schot kötelek.

Akár kedvező árú polyester alapanyagú kötélre, akár különleges igénybevételre készített dyneema vagy vectran szálakból szőtt kötélre, akár gumikötélre van szüksége, széles választékunkban megtalálja az Ön számára legmegfelelőbbet.

Hogyan válasszon kötelet?

Amennyiben Ön bizonytalan, hogy milyen kötélre van szüksége, hogy milyen kötél nyújtja Önnek a biztonságot, szakértelmünkkel örömmel állunk rendelkezésére a megfelelő kötél kiválasztásában.

Hajókötél webáruház

Széles választékkal és folyamatos akciókkal várjuk webáruházunkban

  • megbízható minőség
  • szakértelem
  • személyre szabott ügyfélkezelés

Látogassa meg a Hajókötél Webáruházunkat!