+36 20 333 2220 farkas@litkeysailing.hu

“Litkey Farkas neve mára egyet jelent a sikerrel és a magas minőséggel. Világ életében azzal foglakozott, amit igazán szeret: a vitorlázással. Élete a sikerhez vezető útról, az állandó új kihívásokról, a megfelelésről, folyamatos fejlődésről szól a mai napig.

Gyakorlott előadó, rendszeresen tart előadásokat céges rendezvényeken, csapatépítő tréningeken. Ilyenkor szó esik arról, hogyan építi fel csapatát a lehető legkülönbözőbb korú, végzettségű, pozíciójú emberekből, s az hogyan áll össze egy erős, hatékonyan működő szervezetté. Szó esik szervezetirányításról, csapatépítésről, csapat- menedzselésről, válság – menedzselésről, a holtpontokból való kimozdítás technikáiról, a motiválásról, ösztönzésről, mindez azonban nem tankönyvszerűen, hanem nagyon is a saját életéből vett, valós tapasztalatok alapján, közvetlen, baráti, sporttársi hangvételben.
Megismerhetjük saját sikerének titkát, a sikerhez vezető utat nagyon sok színes, személyes élménnyel fűszerezett beszámolón keresztül.
Az előadások a Megrendelő igényei szerint, maximális profizmussal, kizárólag saját élményanyag alapján készülnek. Minden egyes előadás egyedi, melyet Farkas az adott felkérésnek megfelelően állít össze, megőrizve a csak rá jellemző sajátos stílust, hitelességet, frissességet és egyedi hangvételt, tele humorral, személyes élményekkel.
Előadásai lebilincselően érdekesek, általuk bepillantást nyerhetünk egy több mint 30 éves versenyzői pálya minden örömébe és küzdelmeibe.
Farkas nem titkol el semmit, kendőzetlenül beszél a kiélezett versenyek okozta stresszről, az egyes projektek finanszírozásához szükséges tőke előteremtésének nehézségeiről, míg hasznos, valóban alkalmazható megoldásokat is kínál mindezekre.
Megnyerő személyisége, kiváló kapcsolatteremtő képessége, kellemes előadói stílusa, az évek alatt tökéletessé fejlesztett, kitűnő kommunikációs képessége az első pillanattól magával ragadja hallgatóságát.”

KAPCSOLAT

Litkey Marietta
marietta[@]litkeysailing.hu
+36 30 333 2220